Βαριέσαι να λουστείς; Σου έχουμε τη λύση
21 Apr

Βαριέσαι να λουστείς; Σου έχουμε τη λύση

Διαβάστηκε: 620

Ένα πολύ συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες είναι να πρέπει να λούσουν τα μαλλιά τους για να βγουν και να μην προλαβαίνουν ή να βαριούνται.
Υπάρχει λύση και αυτή είναι η χρήση ενός πολύ καλού ξηρού σαμπουάν για τα μαλλιά σε συνδυασμό με ένα χτένισμα σε κότσο ή πλεξούδα της επιλογής σας. Τα μαλλιά σας θα δείχνουν απόλυτα φυσικά, ανάλαφρα, με όγκο και φυσικά θα φαίνονται σαν φρεσκολουσμένα. Αρκεί να ψεκάσετε τις ρίζες των μαλλιών σας, να κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ και να τα χτενίσετε.
Αναζωογονήστε και φρεσκάρετε την εμφάνιση σας σε μόλις λίγα λεπτά!

Δείτε τα Ξηρά Σαμπουάν Batiste εδώ

Σχετικά προϊόντα

Batiste Dry Shampoo Plus - Beautiful Brunette (200ml)
8,50€5,50€ Προ ΦΠΑ: 4,44€

Το διάσημο ξηρό σαμπουάν Batiste για καστανά μαλλιά, απορροφά τη λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών,διεισδύοντας στην τρίχα, δίνοντας ζωή σε άτονα μαλλιά.Είναι o βοηθός σας στο styling, με υφή και κράτημα που διαρκεί.Αναζωογονεί τα λιπαρά και θαμπά μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκα.Προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά. Παρατείνει τη διάρκεια των βαμμένων μαλλιών κάνοντας τα πιο λαμπερά.Χωρίς υπολείμματα, δεν κολλάει και αφήνει αίσθηση καθαριότητας στα μαλλιά.Είναι κατάλληλο για τις φορές που το λούσιμο και το styling των μαλλιών σας δεν σας ικανοποίησε και θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.Οδηγίες Χρήσης :Κουνήστε πολύ καλά το μπουκάλι, ψεκάστε τις ρίζες (σε απόσταση 30 εκατοστών) και χτενίστε καλά τα μαλλιά σας.Κάντε μασάζ μέχρι να φύγει η "ασπρίλα".Σίγουρα τα μαλλιά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για 1 ακόμα ημέρα!..

Batiste Dry Shampoo - Tropical (200ml)
6,90€4,30€ Προ ΦΠΑ: 3,47€

Το διάσημο ξηρό σαμπουάν Batiste με τροπικό φρουτένιο άρωμα απορροφά τη λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών,διεισδύοντας στην τρίχα, δίνοντας ζωή σε άτονα μαλλιά.Είναι o βοηθός σας στο styling, με υφή και κράτημα που διαρκεί.Αναζωογονεί τα λιπαρά και θαμπά μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκα.Προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά.Χωρίς υπολείμματα, δεν κολλάει και αφήνει αίσθηση καθαριότητας στα μαλλιά.Είναι κατάλληλο για τις φορές που το λούσιμο και το styling των μαλλιών σας δεν σας ικανοποίησε και θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.Οδηγίες Χρήσης :Κουνήστε πολύ καλά το μπουκάλι, ψεκάστε τις ρίζες (σε απόσταση 30 εκατοστών) και χτενίστε καλά τα μαλλιά σας.Κάντε μασάζ μέχρι να φύγει η "ασπρίλα".Σίγουρα τα μαλλιά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για 1 ακόμα ημέρα!..

Batiste Stylist - Oomph My Locks XXL Plumping Powder
7,90€5,80€ Προ ΦΠΑ: 4,68€

Προϊον πούδρας Batiste για ξηρό styling των μαλλιών.Δίνει όγκο στις ρίζες απορροφώντας τη λιπαρότητα και διεισδύοντας στην τρίχα δίνει ζωή στα άτονα μαλλιά.Προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά. Χωρίς υπολείμματα, δεν κολλάει και αφήνει μία αίσθηση καθαριότητας.Είναι κατάλληλο για τις φορές που το λούσιμο και το styling των μαλλιών σας δεν σας ικανοποίησε και θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα. ..

Batiste Dry Shampoo - Fresh (200ml)
6,90€4,30€ Προ ΦΠΑ: 3,47€

Το διάσημο ξηρό σαμπουάν Batiste με αίσθηση φρεσκάδας, απορροφά τη λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών,διεισδύοντας στην τρίχα, δίνοντας ζωή σε άτονα μαλλιά.Είναι o βοηθός σας στο styling, με υφή και κράτημα που διαρκεί.Αναζωογονεί τα λιπαρά και θαμπά μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκα.Προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά.Χωρίς υπολείμματα, δεν κολλάει και αφήνει αίσθηση καθαριότητας.Είναι κατάλληλο για τις φορές που το λούσιμο και το styling των μαλλιών σας δεν σας ικανοποίησε και θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.Οδηγίες Χρήσης :Κουνήστε πολύ καλά το μπουκάλι, ψεκάστε τις ρίζες (σε απόσταση 30 εκατοστών) και χτενίστε καλά τα μαλλιά σας.Κάντε μασάζ μέχρι να φύγει η "ασπρίλα".Σίγουρα τα μαλλιά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για 1 ακόμα ημέρα!..

Batiste Dry Shampoo - Blush (200ml)
6,90€4,30€ Προ ΦΠΑ: 3,47€

Το διάσημο ξηρό σαμπουάν Batiste Blush, απορροφά τη λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών,διεισδύοντας στην τρίχα, δίνοντας ζωή σε άτονα μαλλιά.Είναι o βοηθός σας στο styling, με υφή και κράτημα που διαρκεί.Αναζωογονεί τα λιπαρά και θαμπά μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκα.Προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά.Χωρίς υπολείμματα, δεν κολλάει και αφήνει αίσθηση καθαριότητας στα μαλλιά.Είναι κατάλληλο για τις φορές που το λούσιμο και το styling των μαλλιών σας δεν σας ικανοποίησε και θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα. Οδηγίες Χρήσης :Κουνήστε πολύ καλά το μπουκάλι, ψεκάστε τις ρίζες (σε απόσταση 30 εκατοστών) και χτενίστε καλά τα μαλλιά σας.Κάντε μασάζ μέχρι να φύγει η "ασπρίλα".Σίγουρα τα μαλλιά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για 1 ακόμα ημέρα!..

Batiste Dry Shampoo - Original (200ml)
6,90€4,30€ Προ ΦΠΑ: 3,47€

Το διάσημο ξηρό σαμπουάν Batiste Original, απορροφά τη λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών,διεισδύοντας στην τρίχα, δίνοντας ζωή σε άτονα μαλλιά.Είναι o βοηθός σας στο styling, με υφή και κράτημα που διαρκεί.Αναζωογονεί τα λιπαρά και θαμπά μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκα.Προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά. Χωρίς υπολείμματα, δεν κολλάει και αφήνει αίσθηση καθαριότητας στα μαλλιά.Είναι κατάλληλο για τις φορές που το λούσιμο και το styling των μαλλιών σας δεν σας ικανοποίησε και θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.Οδηγίες Χρήσης :Κουνήστε πολύ καλά το μπουκάλι, ψεκάστε τις ρίζες (σε απόσταση 30 εκατοστών) και χτενίστε καλά τα μαλλιά σας.Κάντε μασάζ μέχρι να φύγει η "ασπρίλα".Σίγουρα τα μαλλιά σας θα διατηρηθούν φρέσκα για 1 ακόμα ημέρα!..