// Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ //
×
 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο Rouz.gr με έναν από τους παρακάτω τρόπους

 • Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα μέσω Viva Wallet (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ) (Εώς 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής)
 • Paypal
 • Τραπεζική Κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς Εθνικής, Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank
 • Αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή) - Επιβάρυνση 2,50€ στο συνολικό κόστος της παραγγελίας

Πληρωμή με Κάρτα

Εξοφλείτε την παραγγελία σας με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, American Express) στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.

Για την διασφάλιση της συναλλαγής και την απόλυτη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται από την Viva Wallet (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ), ένα Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Κατά την πληρωμή με Κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Wallet όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή επιστρέφετε στο Rouz.gr, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Εξόφληση με Άτοκες Δόσεις

Μπορείτε να εξοφλήσετε σε έως 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας και ανάλογα τη συνολική αξία της παραγγελίας σας.
(Η επιλογή των δόσεων γίνεται αφού μεταφερθείτε στη σελίδα πληρωμής της Viva Wallet. Οι δόσεις υποστηρίζονται μόνο από πιστωτικές κάρτες.)

 • Έως 3 δόσεις για αγορές αξίας από 50,01 € έως 100 €
 • Έως 6 δόσεις για αγορές αξίας από 100,01 € έως 250 €
 • Έως 12 δόσεις για αγορές αξίας από 250,01 € και άνω

Πληρωμή μέσω Paypal

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την εξόφληση της παραγγελίας σας. To Paypal είναι ένα πορτοφόλι και σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρηστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κατά την πληρωμή με Paypal μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Paypal. Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή επιστρέφετε στο Rouz.gr, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας μεταφορά χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR13 0110 7650 0000 7650 0275 961
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR77 0171 6160 0066 1614 1615 192
 • ALPHA BANK: GR33 0140 8160 8160 0200 2004 009
 • EUROBANK: GR58 0260 2100 0001 4020 1230 070

Δικαιούχος των παραπάνω λογαριασμών εμφανίζεται η εταιρία GGTRADE IKE - ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΙΚΕ.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης, θα πρέπει να αναγράψετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.
Τυχόν τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.
Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Επιλέγοντας αντικαταβολή εξοφλείτε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της εταιρίας Courier κατά την παραλαβή της.

Η χρήση της αντικαταβολής επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά 2,50€, πέραν του βασικού κόστους αποστολής.

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή η παραγγελία σας μπαίνει αυτόματα σε κατάσταση αποστολής αμέσως μετά την επιβεβαίωσή της στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της αγοράς.

Ασφάλεια Συναλλαγών Πληρωμών

Η ιστοσελίδα μας δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners. Για τη διασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται ανά περίπτωση μέσα από τα ασφαλή συστήματα της Viva Wallet και του Paypal, το οποίο χρησιμοποιούν διεθνή τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών.

Ο πελάτης μόλις ολοκληρώσει την καταχώρηση της παραγγελίας, μεταφέρεται αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του πάροχου πληρωμής. Σε αυτή τη σελίδα πρέπει να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV2/CVC2, ονοματεπώνυμο κατόχου κάρτας). Η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας του πελάτη από τα τραπεζικά ιδρύματα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, δηλαδή την αποπληρωμή των προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies που αναφέρονται στην σελίδα Όροι και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.