// Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ //
×
 

Πληροφορίες Αποστολής

Διαδικασία Παραγγελίας

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας συμπληρώνετε την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία, επιλέγετε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής καθώς και τον επιθυμητό τρόπο αποστολής.
Για προϊόντα που εμφανίζονται ως άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος που απαιτείται για να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Εκτάκτως και σε περιόδους αυξημένης κίνησης ή έλλειψης προσωπικού (Εορταστικές Περίοδοι, Περίοδος Καλοκαιρινών Διακοπών) υπάρχει περίπτωση κάποιων μικρών καθυστερήσεων, πάντα με διαρκή ενημέρωση για την πορεία της παραγγελίας σας.

Τρόποι αποστολής

Αποστολή με Courier

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με Courier σε όλη την Ελλάδα.

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε ΕΛΤΑ Courier & ΤΑΧΥΔΕΜΑ Courier
  • Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας 39€ και άνω
  • Έξοδα αποστολής 2,50€ για παραγγελίες αξίας κάτω των 39€

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Κάτοικοι Κατερίνης και γύρω περιοχών έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελία τους χωρίς επιπλέον χρεώσεις από το κατάστημά μας στη διεύθυνση Μαραθώνος 50, ΤΚ 60132, Κατερίνη (Περιοχή Βατάν).

Χρόνοι παράδοσης

  • Αποστολές στην ηπειρωτική Ελλάδα 1 εώς 3 εργάσιμες ημέρες
  • Αποστολές στη νησιωτική Ελλάδα 2 εώς 4 εργάσιμες ημέρες

Κατάσταση Παραγγελίας και Εύρεση Αποστολής

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας μέσα από τις πληροφορίες του Λογαριασμού σας, επιλέγοντας την ενότητα "Οι Παραγγελίες μου".
Η ενημέρωση για την αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με email. Η παρακολούθηση αυτής με τον αριθμό Voucher της εταιρίας Courier γίνεται πατώντας στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο email ή καταχωρώντας τον αριθμό Αποστολής που σας έχουμε αποστείλει στον παρακάτω σύνδεσμο: www.elta-courier.gr & www.taxydema.gr