Το μακιγιάζ που επιτρέπεται τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού
22 Aug

Το μακιγιάζ που επιτρέπεται τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Διαβάστηκε: 1603

Θα ντυνόσουν ποτέ σαν κρεμμύδι μέσα στο καλοκαίρι, φορώντας πολλά ρούχα το ένα πάνω από το άλλο; Φυσικά και όχι. Γιατί λοιπόν να το κάνεις αυτό στην επιδερμίδα σου και να την επιβαρύνεις; Υπάρχουν λύσεις ώστε να αποφύγεις τις υπερβολές και να δείχνεις εξίσου όμορφη και ανανεωμένη.

Για αρχή θα πρέπει να αντικαταστήσεις το βαρύ makeup του χειμώνα με μία BB ή CC κρέμα που είναι ελαφριά και η καταλληλότερη για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αντί να εφαρμόσεις σε όλο το πρόσωπο makeup για να καλύψεις τις ατέλειες και να δημιουργήσεις εφέ μάσκας, κάλυψε απλώς τοπικά σημάδια και σπυράκια με ένα concealer που είναι στο φυσικό σου τόνο.

Απέφυγε το έντονο μακιγιάζ στα μάτια με έντονες σκιές, μολύβια και eyeliner και προτίμησε να τονίσεις τα χείλη σου με ένα έντονο κραγιόν σε κοραλλί ή φουξ τόνους που είναι ότι πιο καλοκαιρινό και εντυπωσιάζει.

Χρησιμοποίησε μάσκαρα η οποία είναι αδιάβροχη και δεν αλλοιώνεται με τη ζέστη και τον ιδρώτα.

Τέλος προτίμησε κρεμώδη προϊόντα που απλώνονται καλύτερα και γίνονται ένα με την επιδερμίδα και απέφυγε τη χρήση πούδρας που αν συνδυαστεί με τον ιδρώτα δείχνει την επιδερμίδα σου λασπωμένη και βαριά.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα το μακιγιάζ σου θα είναι ελαφρύ, φυσικό και άκρως καλοκαιρινό!

Βρείτε στο Rouz.gr:     BB & CC Κρέμες     Concealer     Κραγιόν     Μάσκαρα