Τέλεια φρύδια με απλές κινήσεις
27 Apr

Τέλεια φρύδια με απλές κινήσεις

Διαβάστηκε: 2406

Για την απόκτηση των τέλειων φρυδιών θα πρέπει πρώτα να απαλλαγείτε από τις εξωτερικές τριχούλες με διάφορες τεχνικές όπως αποτρίχωση με κερί, αποτρίχωση με κλωστή ή ακόμη και με τσιμπιδάκι, έτσι ώστε να έχετε το σχήμα του φρυδιού σας ως βάση κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει για να το διατηρήσετε. Καλό θα είναι σύμφωνα με τη γνώμη ειδικών να μην πειράξετε καθόλου το κέντρο των φρυδιών. Για να τονίσετε τα φρύδια σας θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο προϊόν είτε μολύβι, είτε σκιά ή κάποια πομάδα η οποία θα είναι στο κατάλληλο χρώμα κοντά στη φυσική σας απόχρωση, ώστε να έχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές.

Εάν επιθυμείτε μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τζελ φρυδιών, είτε με χρώμα είτε διάφανο και τέλος μπορείτε να ταμπονάρετε γύρω από την περίμετρο των φρυδιών με μία πούδρα, ώστε να δώσετε φωτεινότητα και να τα κάνετε να φαίνονται πιο καθαρά και έντονα.

Εάν ακολουθήσετε προσεχτικά όλες τις παραπάνω συμβουλές το σίγουρο είναι ότι θα έχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο σχηματισμό και στο γέμισμα των φρυδιών σας.

Δείτα προϊόντα φρυδιών στο Rouz.gr