// Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ //
×
 
Τάσεις Μακιγιάζ για το 2022
25 Jan

Τάσεις Μακιγιάζ για το 2022

Διαβάστηκε: 2787

Το μακιγιάζ μας επιτρέπει να δημιουργούμε ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση μας και μας δίνει τη δυνατότητα ατελείωτων συνδυασμών ανάλογα και με τα trends τα οποία μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στο στυλ και τις ανάγκες μας.

Για το 2022 θα κυριαρχήσουν πολλές τάσεις εκ των οποίων πρώτη και καλύτερη είναι το πολύ έντονο ρουζ. Τονισμένα ζυγωματικά πάντα με το στοιχείο της υπερβολής και σε τόνους του ροζ αλλά και του ροδακινί.

Το έντονο look συνεχίζεται και με έντονα χρώματα σε μάτια και χείλη. Στα μάτια παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα χρώματα και σχήματα από ουράνια τόξα, σύννεφα και λουλούδια διατηρώντας όμως τις ισορροπίες κι έχοντας το υπόλοιπο μακιγιάζ απλό και ουδέτερο.
Πολύ hot στοιχείο ήταν και οι διπλές γραμμές eyeliner σε διάφορα σχήματα, αλλά και τα μεταλλικά eyeliner που συνδυάστηκαν με μεταλλικά κραγιόν και απογείωσαν τις εμφανίσεις των μοντέλων.
Επίσης για άλλη μια φορά το κόκκινο κραγιόν είναι αυτό που κλέβει την παράσταση και πρωταγωνιστεί.

Φυσικά τα καλοσχηματισμένα φρύδια παίζουν καθοριστικό ρόλο για το μακιγιάζ του προσώπου και η τάση που επικράτησε είναι τα φυσικά χτενισμένα φρύδια με προϊόντα σε μορφή σαπουνιού που βοηθούν στη διατήρηση του σχήματος τους για πολλές ώρες, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε.

Δημιούργησε το μακιγιάζ που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα χωρίς να διστάσεις όμως να πειραματιστείς και με όλες τις καινούριες εκκεντρικές και μη τάσεις και να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.