// Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ //
×
 
Μάσκα και μακιγιάζ
13 Oct

Μάσκα και μακιγιάζ

Διαβάστηκε: 2350

Λόγω των συνθηκών η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δίνουμε περισσότερη βαρύτητα στο μακιγιάζ των ματιών και λιγότερη στο μακιγιάζ των χειλιών.

Πρωταρχικό ρόλο παίζουν τα φρύδια τα οποία εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο περισσότερο από ποτέ. Το σχήμα τους εξακολουθεί να είναι παχύ και πλούσιο και το μακιγιάζ τους μπορεί να επιτευχθεί με πάρα πολλά προϊόντα είτε χρησιμοποιώντας τα μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μεγάλο must είναι και η χρήση του eyeliner που δίνει έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών αλλά και το over liner, η γραμμή δηλαδή που δημιουργείται στο κόκαλο που βρίσκεται στο κινητό βλέφαρο, η οποία σε συνδυασμό με τη γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων, προσδίδει επιπλέον ένταση στο μακιγιάζ των ματιών γυρνώντας μας στην εποχή των 60’s.

Η μάσκαρα τοποθετείται πλέον σε πολλές στρώσεις για ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα, ενώ μπορούμε να τοποθετήσουμε και ψεύτικες βλεφαρίδες οι οποίες και θα απογειώσουν το βλέμμα.

Όσο για το πρόσωπο η βάση του μακιγιάζ είναι πιο ελαφριά δίνοντας βαρύτητα στη λάμψη του προσώπου με την τοποθέτηση του highlighter, όχι μόνο στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών αλλά ευρύτερα σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας βαρύτητα και στην περιποίηση της επιδερμίδας με skincare προϊόντα.

Τέλος η χρήση του σταθερού κραγιόν είναι περισσότερο τάση από ποτέ γιατί παραμένει στα χείλη χωρίς να λερώνει τη μάσκα. Για το φθινόπωρο-χειμώνα κινούμαστε στις κλασικές nude αποχρώσεις αλλά και στις πιο σκουρόχρωμες του καφέ και του μπορντό.