// Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ //
×
 
Μακιγιάζ για μελαχρινές
11 Oct

Μακιγιάζ για μελαχρινές

Διαβάστηκε: 2811

Υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις μακιγιάζ που κολακεύουν ιδιαίτερα τις μελαχρινές γυναίκες. Ας ξεκινήσουμε με το ρουζ το οποίο σε ροζ απόχρωση ταιριάζει περισσότερο σε μία μελαχρινή καθώς τη «γλυκαίνει» σε αντίθεση με τις πορτοκαλί-κοραλλί αποχρώσεις οι οποίες ταιριάζουν περισσότερο στις κοκκινομάλλες.

Σε ότι αφορά τα φρύδια θα πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα με την απαραίτητη ένταση το σωστό «τόξο» και θα πρέπει να είναι βαμμένα με τη σωστή απόχρωση μολυβιού που να πλησιάζει στη φυσική απόχρωση της κάθε μελαχρινής γυναίκας.

Όσο για τη μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη στις μελαχρινές όσο είναι στις κοκκινομάλλες και στις ξανθές. Φυσικά και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας όπως ακριβώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το eyeliner για έξτρα ένταση στο περίγραμμα του ματιού. Το υγρό eyeliner σε συνδυασμό με το έντονο φρύδι δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ και ιδιαίτερα στο βλέμμα σας.

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από ένα μακιγιάζ για μελαχρινές το κόκκινο κραγιόν απαραίτητο για την ολική μεταμόρφωση, φωτίζοντας όλο το πρόσωπο και δίνοντας ένα φλογερό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Μπορείτε να πειραματιστείτε και να παίξετε με διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου κραγιόν ανάλογα με την εποχή, την περίσταση αλλά και τη διάθεση σας.