// Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ //
×
 
Λίφτινγκ προσώπου με μακιγιάζ
12 May

Λίφτινγκ προσώπου με μακιγιάζ

Διαβάστηκε: 2242

Με τον όρο λίφτινγκ προσώπου δεν εννοούμε πάντα επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε ινστιτούτα με την επίβλεψη κάποιου ειδικού, πλαστικού χειρούργου κ.τ.λ.
Επίσης το λίφτινγκ προσώπου δεν αφορά μόνο γυναίκες μεγάλης ηλικίας, αλλά όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας που επιθυμούν να διορθώσουν με το μακιγιάζ τους τις όποιες ατέλειες θεωρούν ότι έχουν στα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Για αρχή χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ σε πιο ανοιχτή απόχρωση από αυτή της επιδερμίδας και οριοθετήστε τις περιοχές του προσώπου όπου θέλετε να φαίνονται ανυψωμένες.
Τις άκρες των ματιών προς τους κροτάφους, τις άκρες των χειλιών προς τα ζυγωματικά καθώς και τις περιοχές της μύτης ή του μετώπου.

Στη συνέχεια με την τεχνική της σκίασης, χρησιμοποιώντας μία πούδρα σε πιο σκούρα απόχρωση από αυτή της επιδερμίδας ή με ένα μπρόνζερ, περνάτε απαλά τις περιοχές εξωτερικά του προσώπου, ώστε να μαλακώσουν οι γωνίες και να δοθεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Σμιλεύστε τα ζυγωματικά κάνοντας countouring λίγο πιο επάνω από τη φυσική γραμμή, βαθούλωμα των ζυγωματικών, έτσι ώστε να έχετε το εφέ του ανυψωμένου σημείου προς τους κροτάφους.

Ένας άλλος τρόπος φυσικού λίφτινγκ είναι η χρήση λάμψης στα ψηλά σημεία του προσώπου.
Προτείνεται για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες η χρήση ανοιχτόχρωμου ασημί highlighter και για σκουρόχρωμες επιδερμίδες οι πιο ζεστές χρυσαφί αποχρώσεις highlighter.

Τέλος χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας ρουζ απλώνοντας το με ανοδική φορά στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών και προς τους κροτάφους ώστε να ολοκληρωθεί το μακιγιάζ και να φανεί όλο το πρόσωπο βελτιωμένο χάρη στις τεχνικές λίφτινγκ με το μακιγιάζ.