// Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ //
×
 
Καλοκαίρι - Μακιγιάζ - Πασαρέλες
20 Jun

Καλοκαίρι - Μακιγιάζ - Πασαρέλες

Διαβάστηκε: 1427

Καλοκαίρι - Μακιγιάζ - Πασαρέλες

Για το καλοκαίρι του 2022 από όσα παρακολουθήσαμε στις διεθνείς πασαρέλες υπάρχει μία νέα τάση με έντονο μακιγιάζ στα μάτια όπου το έντονο eyeliner σε neon χρώματα κάνει την εμφάνιση του δίνοντας μία άκρως καλοκαιρινή νότα, καθώς και τις έντονες neon σκιές που δημιουργούν το απόλυτο καλοκαιρινό look.

Το πρόσωπο παραμένει φυσικό χωρίς βαριά βάση κάνοντας την επιδερμίδα να φαίνεται αλαβάστρινη.

Το concealer είναι αυτό που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για την κάλυψη τοπικά κάποιον ατελειών ή των μαύρων κύκλων φωτίζοντας την επιδερμίδα και αντικαθιστώντας το foundation.

Το ρουζ έρχεται να δώσει χρώμα υγείας στα ζυγωματικά αλλά η χρήση του επεκτείνεται και στους κροτάφους καθώς και στα βλέφαρα δίνοντας μία ανοδική εμφάνιση στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τα φρύδια παραμένουν πλούσια και φυσικά χτενισμένα προς τα επάνω, γεμίζοντας μόνο τα κενά και χρησιμοποιώντας ένα διάφανο τζελ για τη σταθεροποίηση τους.

Τα χείλη παραμένουν σε γήινους τόνους προσδίδοντας ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα και η χρήση του lip gloss ή ενός lip balm τα προστατεύει και τα ενυδατώσει.

Και φυσικά για τους λάτρεις του κόκκινου κραγιόν αυτό είναι μια τάση που πάντα θα ισχύει με τη μόνη διαφορά ότι η επιλογή του χρώματος είναι πιο καλοκαιρινή δηλαδή η απόχρωση του πορτοκαλοκόκκινου.