Άνοιξη 2019, οι τάσεις στο μακιγιάζ
16 Mar

Άνοιξη 2019, οι τάσεις στο μακιγιάζ

Διαβάστηκε: 1508

Για άλλη μια χρονιά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ για την άνοιξη του 2019 κερδίζει το natural look. Φυσικό μακιγιάζ λοιπόν στο οποίο πολλές φορές αποφεύγεται ακόμη και η χρήση της βάσης (foundation) και απαλύνονται οι ατέλειες μόνο με τη χρήση ενός καλού primer που λειαίνει την επιδερμίδα ή ενός concealer που χρησιμοποιείται για τις τυχόν ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν. Συνεχίζουν οι γυαλάδες να είναι must καθώς χαρίζουν στην επιδερμίδα μια νεανική και φρέσκια όψη και προτείνονται τα highlighter που είναι σε κρεμώδη μορφή μιας και χαρίζουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Στα βλέφαρα αυτό που κλέβει την παράσταση αυτή τη σεζόν είναι τα έντομα χρώματα με μία δόση υπερβολής. Το eyeliner πρωταγωνιστεί εκτός από την κλασική του εκδοχή, σε πολύ έντονες neon αποχρώσεις όπως το ασημί, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μπλε και το πράσινο και η τάση που ακολουθείται είναι να εφαρμόζεται το eyeliner σε όλο το κινητό βλέφαρο χαρίζοντας μία άλλη διάσταση στο βλέμμα μας.

Φυσικά την τιμητική του όσο πλησιάζει η άνοιξη και το καλοκαίρι έχει το bronzer το οποίο βοηθάει ώστε να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση της ηλιοκαμένης επιδερμίδας.
Τα χείλη παραμένουν φυσικά και γίνονται πιο ζουμερά με τη χρήση ενός lip balm ή ενός lip gloss και το ρουζ που κλέβει την παράσταση είναι σε ροζ αποχρώσεις προσδίδοντας στην επιδερμίδα υγεία και φυσικότητα.

Επιλέξτε ποιες από αυτές τις τάσεις ταιριάζουν στο δικό σας χαρακτήρα και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με την εμφάνιση σας.