7 Κανόνες για την ομορφιά σας
20 Jun

7 Κανόνες για την ομορφιά σας

Διαβάστηκε: 421

Πρώτος κανόνας: Καθαρίζετε σχολαστικά το πρόσωπο σας στο τέλος της ημέρας όσο κουρασμένη κι αν είστε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το δέρμα σας να είναι απαλλαγμένο από το make up και τους ρύπους έτσι ώστε να μπορεί να αναπνέει κατά τη διάρκεια της νύχτας και να μπορεί να κάνει παραγωγή νέων κυττάρων.

Δεύτερος κανόνας: Χρησιμοποιήστε αντηλιακά προϊόντα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για να προστατευτείτε από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία η οποία προκαλεί πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να τηρήσετε αυτόν τον κανόνα φροντίστε να επιλέξετε μία ενυδατική κρέμα ημέρας με τουλάχιστον 25 δείκτη προστασίας.

Τρίτος κανόνας: Φροντίστε πάντα να έχετε περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια γιατί αυτά είναι που πλαισιώνουν το πρόσωπο σας και το τονίζουν. Επίσης για τις βλεφαρίδες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό ψαλιδάκι και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τέταρτος κανόνας: Χρειάζεται να κάνετε απολέπιση πρόσωπο και σώμα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για να μπορέσετε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σας. Βεβαίως προσέχετε πάντα μετά την απολέπιση να ενυδατώνετε το δέρμα σας κάνοντας μασάζ και στο πρόσωπο και στο σώμα σας.

Πέμπτος κανόνας: Η επιδερμίδα σας για να είναι υγιής χρειάζεται ενυδάτωση όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Γι’ αυτόν τον λόγο φροντίστε να καταναλώνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό κατά τη διάρκεια την ημέρας.

Έκτος κανόνας: Φροντίστε να κόψετε τις κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και το ξενύχτι. Δε θα ωφεληθεί μόνο η ομορφιά σας αλλά και η υγεία σας.

Έβδομος και τελευταίος κανόνας που αφορά αποκλειστικά το μακιγιάζ: Πειραματιστείτε με νέα χρώματα που ταιριάζουν με τον τόνο της επιδερμίδας σας, το χρώμα των ματιών σας και το χρώμα των χειλιών σας. Μία μικρή αλλαγή στην εμφάνιση σας και θα σας ανανεώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση.