// Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€ //
×
 
10 tips για φυσικό μακιγιάζ
11 Feb

10 tips για φυσικό μακιγιάζ

Διαβάστηκε: 1145

Τα παρακάτω 10 tips θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα απόλυτα φυσικό μακιγιάζ:

1. Καλύψτε τα σωστά σημεία

Χρησιμοποιήσετε κονσίλερ για να καλύψετε μαύρους κύκλους και σημάδια ή να φωτίσετε το πρόσωπο σας. Τα προϊόντα που είναι σε υγρή μορφή εξασφαλίζουν πάντα ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με αυτά που είναι σε μορφή πούδρας.

2. Αποφύγετε δεύτερη και τρίτη στρώση μάσκαρας

Η μάσκαρα είναι απαραίτητο βήμα στο μακιγιάζ. Θα πρέπει να αποφύγετε ωστόσο τη δεύτερη και τρίτη στρώση έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο φυσικό.

3. Αποφύγετε το έντονο contouring

Δοκιμάστε μια διαφορετική τεχνική αναμειγνύοντας ένα κρεμώδες προϊόν για κοψίματα με το foundation για ένα φυσικό αποτέλεσμα.

4. Για σαρκώδη χείλη

Για να πετύχετε αυτό το εφέ στα χείλη σας επιλέξτε κραγιόν με κρεμώδη υφή και όχι ματ κι επιλέξτε απόχρωση όσο πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

5. Lip balm αντί κραγιόν

Ένα lip balm με χρώμα μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα το κραγιόν κι έτσι θα έχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.

6. Βάση

Για να απλωθεί ομοιόμορφα το foundation και τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ εφαρμόστε ένα primer που δημιουργεί smooth αποτέλεσμα και συνεχίστε με την εφαρμογή των προϊόντων.

7. Μακιγιάζ ματιών

Για τη δημιουργία ενός φυσικού μακιγιάζ αποφύγετε το μαύρο μολύβι ή eyeliner και προτιμήστε μολύβια και σκιές σε γήινους τόνους.

8. Highlighting

Οι φυσικές λάμψεις κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο δροσερό και νεανικό, αρκεί αυτά τα προϊόντα να εφαρμόζονται στα σωστά σημεία. Δοκιμάστε να απλώσετε στο επάνω μέρος των ζυγωματικών, κάτω από το τόξο των φρυδιών καθώς και στο κέντρο του άνω χείλους.

9. Ρουζ

Χαρίστε χρώμα υγείας στα ζυγωματικά εφαρμόζοντας ένα ρουζ σε φυσική ροζ απόχρωση. Περάστε το χαμογελώντας πλατιά για ένα natural ροδαλό χρώμα. Για πιο λαμπερό αποτέλεσμα, προτιμήστε ένα κρεμώδες ρουζ.

10. Brow Gel

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια πάντα χαρίζουν φυσικότητα στο μακιγιάζ. Χτενίστε τα προς τα πάνω και σταθεροποιήστε τα εφαρμόζοντας ένα διάφανο brow gel.